“Amedspor’la Yapacak Çok İşim Var”

Geçen sezon Sakaryaspor maçında yaşanan olaylardan dolayı önce PFDK’den ömür boyu men cezası alan ve bu cezası daha sonra 20 maça indirilen Mansur Çalar, 12 yıldır formasını giydiği Amedspor’la “ devam” kararı aldı. Sözleşmesi 1 yıl uzatılan tecrübeli futbolcu,” Amedspor’a geldiğim ilk günkü gibi heyecanlıyım. Daha yapacak çok işimiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberler 20.07.2019 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transfer çalmalarn sürdüren Amedspor yönetimi, iç transferde sözlemesi sona eren kaptan Mansur çalar ile sözleme yeniledi.

Kulübün açklamasnda,Transfer komitemizin yürüttüü çalmalar devam ediyor. Bu kapsamda kulübümüzde 12 sezon top oynayan fedakar ve vefakar kaptanmz 33 yandaki orta saha oyuncusu Mansur çalar bir görüme gerçekleti. Geçen sezon takmmz ile 22 maça çkp 6 da gol atan tecrübeli sporcumuz ile yaplan görüme sonunda kendisiyle sözleme yenilenmitir. denildi.

Amedspor Benim Evim Oldu

Tecrübeli sporcu Kulüp As bakan Baran Durmaz ve yöneticilerimizin de hazr bulunduu imza töreninde önemli açklamalar yapt. 33 yandaki futbolcu, Amedspor benim evim. Bu armaya hizmet ettiim için çok mutlu ve gururluyum. Yeni sezonla beraber 13. ylm olacak. Amedspora geldiim ilk günkü gibi heyecanlym. Daha yapacak çok iimiz olduunu düünüyorum. Yeni sezonla beraber geçen yl olduu gibi Amedspora gönül veren taraftarlarmzn desteini ve stad doldurmalarn istiyoruz. #AmedsporBiziz. dedi.

Amedsporun Emektar Oldu

Batmanl olan Batman Belediyesporda yetien Mansur çalar, 2002 ylnda Diyarbakrspor alt yapsna geldi ve burada iki sezon yer ald. Daha sonra Diyarbakr Büyükehir Belediyespora (u anki Amedspor) geçerek profesyonel futbol yaantsna burada ilk admn atan Mansur çalar,arada Menemenspor ve A.Sebatspor takmlarna gitse de toplamda 12 yl Amedspor formasn giydi.

10 Maçlk Cezas Kald

Geçen sezon Sakaryaspor maçndan sonra PFDK tarafndan ömür boyu men cezasna çarptrlan Mansurun cezas daha sonra 20 maça indirildi ve böylece futbola devam etmesinin önü açld.

20 maçlk cezann 10 maçn geçen sezon çeken Mansur, kalan 10 maçlk cezay da bu sezon geçirdikten sonra sahalara dönebilecek.

Ana Sayfaya Git