Amedsporun kupalı yanıtı!

Amedspor için "Kandil'in talimat verdiği spor kulübü" diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya yanıt, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz'dan geldi. Kılavuz, "Açıklamalarını şaşkınlıkla izledik. Biz her türlü denetime açığız" dedi.

Haberler 29.11.2019 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Bakan Metin Klavuz, çileri Bakan Süleyman Soylunun Amedspora yönelik açklamalar üzerine basn toplants düzenledi. Soylunun açklamalarn aknlk, üzüntü ve hayretle izledikleriniöne süren Klavuz, öyle konutu: Kulübümüz ülkemizde özellikle mali anlamda en effaf kulüplerin banda yer almaktadr ve tüm mali hareketlerimiz yeminli mali müavir raporuyla belgelidir. Bu da rapor halinde Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilmektedir. Kulübümüz bir önceki dönem benzer ithamlarla bata mali müfettiler olmak üzere her türlü denetimden geçmitir. Tek bir olumsuz husus ile isnat edilemeyecei tespit edilmitir. Bu konuda kulübümüzün her zaman denetime açk olduunu da belirtmek isteriz.

Soylunun açklamalarnn Amedsporu kriminalize etmeye yönelik olduunu belirten Metin Klavuz, Bu beyanlarn, Amedspor üzerinde geliecek olumsuzluklarda -deplasmanda yaanacak taraftar olaylar, hakem temsilci vs. yaklamlarnda- sorumlu ve sorunlu buluyoruz dedi.

DESTEK KAMPANYASI BA

Konumasna Bölge ve ehrimiz gençlerine sportif faaliyetleri ile hizmet eden kulübümüze sahip çklmas hayati önemdedir diye devam eden Klavuz, sporseverlere destek çarsnda da bulundu: Bu anlamda tüm Amedspor gönüllülerini sahamzda 1 Aralk Pazar günü saat:13:00de oynayacamz Yeni çorumspor maçna davet ediyoruz. Ayrca bu akam saat 21.00de resmi Twitter hesabmz www.twitter.com/amedskofficial üzerinden açacamz Amedspor Benim hashtagine herkesi destek olmaya çaryoruz.

NE OLMUTU?

çileri Bakan Süleyman Soylu, dün Jandarma Genel Komutanl Betepe Karargahnda düzenlenen Jandarma l Komutanlar Toplantsna katlarak açklamalarda bulunmutu. Soylu, Amedsporla ilgili unlar söylemiti: Kandilin en son derdinin ne olduunu biliyor musunuz? Söyleyeyim, Amedspor. Aman ne yapn, nereden ne ederseniz edin Kandilin açk talimat, Amedspora oradan buradan ayda 400-500 bin lira para bulun diye bizatihi Cemil Bayk talimat gönderiyor. Terör örgütünün direkt talimat verdii bir spor kulübü. Böyle bir ey olabilir mi? Böyle bir ey yaplabilir mi? Cemil Bayk, Amedspora destek verin diye açk açk talimat gönderdi, duymayacak myz?

Ana Sayfaya Git