Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları başladı

Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları Tokat'ta düzenlenen seremoni ile başladı.

Haberler 17.10.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ampute Futbol Türkiye Kupas müsabakalarnn açl seremonisi Gaziosmanpaa Stadyumunda gerçekletirildi. Açla Tokat Valisi Ozan Balc, Tokat Belediye Bakan Eyüp Erolu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bakan Teknik Kurul Bakan Ahmet Ylmaz, l Emniyet Müdürü Göksel Topalolu, l Jandarma Komutan Albay Murat Knay, Tokat Gençlik ve Spor l Müdürü Cemil çalar, Ampute Milli Takm Antrenörü Osman çakmak, Türkiye Kupasna katlan 6 takm ve katld.

Seremoninin ardndan il protokolü ve sporcular, müsabakalar izlemek için gelen örencilere futbol topu datt. Turnuvada A Grubunda ahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü ile Konya Engellilergücü Spor Kulübü yer alrken, B Grubunda ise Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, Pendik Engelliler Spor Kulübü ve Esenyurt Engelligücü Spor Kulübü yer ald.

lk müsabaka, Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü ile Pendik Engelliler Spor Kulübü arasnda oynand. 1-1 biten karlamada Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün golünü 29ncu dakikada Keiyo, Pendik Engelliler Spor Kulübünün golünü ise 31nci dakikada Hüseyin att.

Ana Sayfaya Git