Görüş Bildir

Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları başladı

Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları Tokat'ta düzenlenen seremoni ile başladı.

Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları başladı

Ampute Futbol Türkiye Kupası müsabakalarının açılış seremonisi Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Açılışa Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Teknik Kurul Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Ampute Milli Takım Antrenörü Osman Çakmak, Türkiye Kupası'na katılan 6 takım ve katıldı.

Seremoninin ardından il protokolü ve sporcular, müsabakaları izlemek için gelen öğrencilere futbol topu dağıttı. Turnuvada A Grubu'nda Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü ile Konya Engellilergücü Spor Kulübü yer alırken, B Grubu’nda ise Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, Pendik Engelliler Spor Kulübü ve Esenyurt Engelligücü Spor Kulübü yer aldı.

İlk müsabaka, Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü ile Pendik Engelliler Spor Kulübü arasında oynandı.  1-1 biten karşılaşmada Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü'nün golünü 29'ncu dakikada Keiyo, Pendik Engelliler Spor Kulübü'nün golünü ise 31'nci dakikada Hüseyin attı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi