Arda Güler yeni takımını seçti!

Fenerbahçe'nin son sezonda parlayan yıldızı Arda Güler, tarafını seçti. Real Madrid ve Barcelona'nın transfer etmek için çaba harcadığı yıldız futbolcu tercihini Real Madrid'den yana kullandı. İspanyol ekibi Arda Güler için serbest kalma maddesinin biraz üzerinde bir teklif yaparak oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Haberler 05.07.2023 - 12:26 Son Güncelleme : 05.07.2023 - 12:27

DÜNYANIN GÖZÜ ARDANIN ÜZERİNDE

Tüm futbol dünyasının gözü Fenerbahçenin 2018-2019 sezonu devre arasında Gençlerbirliğinden bedelsiz olarak transfer ettiği Arda Gülerin üzerinde.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Milan ve Arsenalin yanı sıra son dönemde Barcelona ile Real Madridin transferi için büyük bir savaşa giriştiği Arda Gülerin yeni takımı belli oldu.

ARDA GÜLER, REAL MADRİDDE

Dün The Athletic geçtiği son dakika haberiyle Arda Gülerin gelecek sezondan itibaren Real Madrid forması giyeceğini duyurdu.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

Haberde Real Madridin Arda Güleri 17.5 milyon Euroluk serbest kalma bedelinin biraz üzerinde bir ücretle kadrosuna katacağı aktarılırken Madrid ekibinin, oyuncunun Türkiyeden ayrılırken sorun yaşamaması adına serbest kalma bedelinin üzerine çıkacağı ifade edildi. Ayrıca Fenerbahçeye de bir sonraki satıştan %20 pay verileceği belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git