Arda Güler yeni takımını seçti!

Fenerbahçe'nin son sezonda parlayan yıldızı Arda Güler, tarafını seçti. Real Madrid ve Barcelona'nın transfer etmek için çaba harcadığı yıldız futbolcu tercihini Real Madrid'den yana kullandı. İspanyol ekibi Arda Güler için serbest kalma maddesinin biraz üzerinde bir teklif yaparak oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Arda Güler yeni takımını seçti!

DÜNYANIN GÖZÜ ARDA'NIN ÜZERİNDE

Tüm futbol dünyasının gözü Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonu devre arasında Gençlerbirliği'nden bedelsiz olarak transfer ettiği Arda Güler'in üzerinde.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Milan ve Arsenal'in yanı sıra son dönemde Barcelona ile Real Madrid'in transferi için büyük bir savaşa giriştiği Arda Güler'in yeni takımı belli oldu.

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'DE

Dün The Athletic geçtiği son dakika haberiyle Arda Güler'in gelecek sezondan itibaren Real Madrid forması giyeceğini duyurdu.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

Haberde Real Madrid'in Arda Güler'i 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin biraz üzerinde bir ücretle kadrosuna katacağı aktarılırken Madrid ekibinin, oyuncunun Türkiye'den ayrılırken sorun yaşamaması adına serbest kalma bedelinin üzerine çıkacağı ifade edildi. Ayrıca Fenerbahçe'ye de bir sonraki satıştan %20 pay verileceği belirtiliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz