Atiker Konyaspor taraftarı koltukları kırdı, lavabolara zarar verdi

Spor Toto Süper Lig'de dün Alanya Oba Stadı'nda oynanan Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından Konyaspor taraftarları, misafir tribünün koltuklarıyla lavabolara zarar verdi.

Haberler 06.12.2016 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atiker Konyasporun son dakikadaki penalt golüyle sahadan 3-2 galip ayrld karlamann ardndan iki takm taraftarlar arasnda gerginlik yaand. Jandarma ve özel güvenlik görevlilerinin büyümeden önledii olaylar sonras önce Aytemiz Alanyaspor, yaklak 1.5 saat sonra da Atiker Konyaspor taraftarlar stattan çkarld.

Yaananlarn boyutu ise bugün ortaya çkt. Stat yetkililerinin verdii bilgiye göre, Atiker Konyasporlu taraftarlar kendileri için ayrlan misafir takm tribününe ve lavabolarna zarar verdi. Yaplan inceleme sonucu tribündeki koltuklarn yan sra dier takm taraftarlarnn girmesi yasak olan koridorun tavanyla kadn ve erkek tuvaletlerindeki malzemelere zarar verildii tespit edildi. Olaylarn ardndan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin de stada verilen hasar tespit ederek tutanak tanzim ettii kaydedildi.

Hasar tespit ilemlerinde 38 koltuk, çok sayda seramik pisuar, klozet, lavabo, musluk, ayna ve tavandaki metal kaplamalarn krd belirlendi.

Ana Sayfaya Git