Atletizm heyecanı

Diyarbakır’da “Atletizmi Geliştirme Projesi” müsabakaları başladı. Eğil ve Hazro İlçelerinde start alan atletizm müsabakalarına çok sayıda öğrenci katıldı.

Haberler 24.02.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe Milli Eitim Müdürlüü ve lçe Gençlik Spor Müdürlüü ibirliinde gerçekleen müsabakalara Hazroda ya kategorilerine göre toplam 250 örenci katld. Hazroda zorlu geçen müsabakalarn ardndan örencilere, kaymakamlk tarafndan kek, meyve suyu ve su ikram edildi.

Final müsabakalarna katlacaklar

Hazroda dereceye giren örencilere ödülleri Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, lçe Milli Eitim Müdürü Uur Doaner ve lçe Gençlik Spor Müdürü Akn Erim tarafndan takdim edildi. Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, müsabakalarn ardndan dereceye giren atletleri kutlad ve yarmalarda emei geçen herkese teekkür etti.

Dikta, burada yapt açklamada, öyle denildi: Federasyonumuzun faaliyet programnda olan atletizmi gelitirme projesi kapsamnda bir yar yaptk. Seçmelerde baarl olan sporcularmz 7 Martta Diyarbakrda yaplacak olan müsabakalarda Hazro ilçemizi temsil edecekler. imdiden atletlerimize final yarlarnda komalar için baarlar diliyorum.

Eilde takdir belgesi verildi

Eilde yaplan müsabakalar da çok renkli geçti. Eil Kaymakamn Kürad Atak, lçe Milli Eitim Müdürü Ebubekir Esenin de takip ettii müsabakalarn ardndan dereceye giren örencilere takdir belgesi verdi. Kaymakam Atak, müsabakann ardndan dereceye giren örencilerle hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git