Atletizm heyecanı

Diyarbakır’da “Atletizmi Geliştirme Projesi” müsabakaları başladı. Eğil ve Hazro İlçelerinde start alan atletizm müsabakalarına çok sayıda öğrenci katıldı.

Atletizm heyecanı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen müsabakalara Hazro’da yaş kategorilerine göre toplam 250 öğrenci katıldı. Hazro’da zorlu geçen müsabakaların ardından öğrencilere, kaymakamlık tarafından kek, meyve suyu ve su ikram edildi.

Final müsabakalarına katılacaklar

Hazro’da dereceye giren öğrencilere ödülleri Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Doğaner ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Akın Erim tarafından takdim edildi. Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, müsabakaların ardından dereceye giren atletleri kutladı ve yarışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Diktaş, burada yaptığı açıklamada, şöyle denildi: “Federasyonumuzun faaliyet programında olan atletizmi geliştirme projesi kapsamında bir yarış yaptık. Seçmelerde başarılı olan sporcularımız 7 Mart’ta Diyarbakır’da yapılacak olan müsabakalarda Hazro ilçemizi temsil edecekler. Şimdiden atletlerimize final yarışlarında koşmaları için başarılar diliyorum.”

Eğil’de takdir belgesi verildi

Eğil’de yapılan müsabakalar da çok renkli geçti. Eğil Kaymakamın Kürşad Atak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Esen’in de takip ettiği müsabakaların ardından dereceye giren öğrencilere takdir belgesi verdi. Kaymakam Atak, müsabakanın ardından dereceye giren öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz