Azrailler Grubuyla

Haftasonu Y. Orduspor'u kendi evinde ağırlayarak, galibiyet serisini sürdüren Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, maç sonrası taraftarlarla buluşup, galibiyet sevinçini birlikte yaşadı.

Haberler 18.09.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporun taraftar grubu olan, bir süre önce Parkorman (15 Temmuz ehitler Park) yannda hizmete giren Azrailler Grubu Taraftarlar Derneini ziyaret etti. Kadayfçolu ve Yönetim Kurulu üyeleri burada taraftarlarla bir araya geldi. Grup yöreticileri ve taraftarlaryla sohbet edip, beklentileriyle ilgili görüme yapan Kadayfçolu, Y. Orduspor karsnda alnan galibiyette en büyük payn, taraftarlar olduunu belirterek, teekkür etti. Kadayfçolu, ampiyonlua giden yolda bu destein artarak devam etmesini istedi.

TARAFTARLARDAN MESAJ

Taraftarlar ve tribün liderleri ise takmn gidiatndan ve yönetimin taraftarla olan bütünlemesinden memnun olduklarn dile getirdi. Yllar sonra ilk kez bir bakan ve yönetimin taraftarla yakndan ilgilenerek iç içe girdiini dile getiren taraftarlar,sorunlaryla yakndan ilgilenen ve takm-taraftar bütünlemesini salayan Bakan Kadayfçolu ve yönetime teekkür etti. Taraftarlar,bu tablonun yllarn özlemi olan ampiyonluu getireceini dike getirdi.

Ana Sayfaya Git