Azrailler Grubuyla

Haftasonu Y. Orduspor'u kendi evinde ağırlayarak, galibiyet serisini sürdüren Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, maç sonrası taraftarlarla buluşup, galibiyet sevinçini birlikte yaşadı.

Azrailler Grubuyla

Diyarbekirspor'un taraftar grubu olan, bir süre önce Parkorman (15 Temmuz Şehitler Parkı) yanında hizmete giren Azrailler Grubu Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Kadayıfçıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri burada taraftarlarla bir araya geldi. Grup yöreticileri ve taraftarlarıyla sohbet edip, beklentileriyle ilgili görüşme yapan Kadayıfçıoğlu, Y. Orduspor karşısında alınan galibiyette en büyük payın, taraftarlar olduğunu belirterek, teşekkür etti. Kadayıfçıoğlu, şampiyonluğa giden yolda bu desteğin artarak devam etmesini istedi.

TARAFTARLARDAN MESAJ

Taraftarlar ve tribün liderleri  ise  takımın gidişatından  ve yönetimin taraftarla olan bütünleşmesinden memnun olduklarını dile getirdi. Yıllar sonra ilk kez bir başkan ve yönetimin taraftarla yakından ilgilenerek iç içe girdiğini dile getiren taraftarlar,sorunlarıyla yakından ilgilenen ve takım-taraftar bütünleşmesini sağlayan Başkan Kadayıfçıoğlu ve yönetime teşekkür etti. Taraftarlar,bu tablonun yılların özlemi olan şampiyonluğu getireceğini dike getirdi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler