Balıkesirspor’dan sürpriz sonuç: Balıkesirspor 3-0 Bursaspor

Balıkesirspor ve Bursaspor, Balıkesir Atatürk stadında özel bir karşılaşmada karşı karşıya geldi. Balıkesirspor 3-0’lık skorla Bursaspor’u mağlup etti.

Haberler 10.08.2015 - 22:13 Son Güncelleme : 10.08.2015 - 22:13

MAçTAN ÖNCE KURBAN KESİLDİ

Balıkesirsporun sezon açılışında Atatürk Stadında Bursasporu konuk ettiği özel müsabaka öncesi futbolcular ve teknik heyet tek tek taraftarlara tanıtıldı. Dualar eşliğinde kesilen kurban sonrası oyuncuların alınlarına kurban kanı sürüldü. Açılış törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ve çok sayıda sporsever katıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, sezon açılış töreninin ardından Süper Lig temsilcisi Bursasporla evinde oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Bal-Kes ideale yakın kadrosuyla, konuk Bursaspor ise yedek ve genç ağırlıklı futbolcularla mücadele etti. Balıkesirsporun gollerini 4. ve 90. dakikada Karikari, 48. dakikada ise Zeefuik kaydetti.

4üncü dakikada topla Bursaspor ceza sahasına giren Muğdat, Bünyaminin arkadan yaptığı müdahale sonrası kendini yerde buldu. Hakem İlker Meral tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Karikari, kaleci Harunu ters köşeye yatırdı: 1-0.

14üncü dakikada Aydın Karabulutun kornerinde Mertin kafa vuruşunu Vukovic çıkardı.

27nci dakikada Danynin hatalı geri pasında topla buluşan Muğdat kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı. Ancak Harun gole izin vermedi.

48inci dakikada Yiğitin sağdan ortasında Zeefuik plase bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0.

80inci dakikada Furkanın sert şutunu Vukovic mükemmel bir refleksle önledi.

90ıncı dakikada Berkan soldan kesti, Karikari şık bir vuruşla ağları sarstı: 3-0.

Ana Sayfaya Git