Görüş Bildir

Balıkesirspor’dan sürpriz sonuç: Balıkesirspor 3-0 Bursaspor

Balıkesirspor ve Bursaspor, Balıkesir Atatürk stadında özel bir karşılaşmada karşı karşıya geldi. Balıkesirspor 3-0’lık skorla Bursaspor’u mağlup etti.

Balıkesirspor’dan sürpriz sonuç: Balıkesirspor 3-0 Bursaspor

MAÇTAN ÖNCE KURBAN KESİLDİ

Balıkesirspor'un sezon açılışında Atatürk Stadı'nda Bursaspor'u konuk ettiği özel müsabaka öncesi futbolcular ve teknik heyet tek tek taraftarlara tanıtıldı. Dualar eşliğinde kesilen kurban sonrası oyuncuların alınlarına kurban kanı sürüldü. Açılış törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ve çok sayıda sporsever katıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, sezon açılış töreninin ardından Süper Lig temsilcisi Bursaspor'la evinde oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Bal-Kes ideale yakın kadrosuyla, konuk Bursaspor ise yedek ve genç ağırlıklı futbolcularla mücadele etti. Balıkesirspor'un gollerini 4. ve 90. dakikada Karikari, 48. dakikada ise Zeefuik kaydetti.

4'üncü dakikada topla Bursaspor ceza sahasına giren Muğdat, Bünyamin'in arkadan yaptığı müdahale sonrası kendini yerde buldu. Hakem İlker Meral tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Karikari, kaleci Harun'u ters köşeye yatırdı: 1-0.

14'üncü dakikada Aydın Karabulut'un kornerinde Mert'in kafa vuruşunu Vukovic çıkardı.

27'nci dakikada Dany'nin hatalı geri pasında topla buluşan Muğdat kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı. Ancak Harun gole izin vermedi.

48'inci dakikada Yiğit'in sağdan ortasında Zeefuik plase bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0.

80'inci dakikada Furkan'ın sert şutunu Vukovic mükemmel bir refleksle önledi.

90'ıncı dakikada Berkan soldan kesti, Karikari şık bir vuruşla ağları sarstı: 3-0.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi