Barcelona, Arda Turan ile yollarını ayırıyor

İspanya medyasında Arda Turan ile ilgili olumsuz haberlere bir yenisi daha eklenirken Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, çok kısa bir süre içinde Barcelona ile Arda Turan'ın yollarının ayrılacağını yazdı.

Haberler 11.07.2016 - 10:56 Son Güncelleme : 11.07.2016 - 10:56

Marcanın haberine göre, Katalan kulübü Barcelonanın yöneticilerinin çoğunun milli futbolcu Arda Turanın satılması konusunda görüş birliğine vardığı belirtildi. Arda Turanın satış listesine konulmasının ise 2 gerekçesinin bulunduğu belirtilen haberde, ilk olarak tecrübeli oyuncunun EURO2016 Fransada iyice zirveye çıkan formsuzluğu. İkinci sebep olarak Barcelonanın, Villarrealden Denis Suarezi transfer etmiş olması. Bu transferin ardından birçok yöneticinin, Suarezin gelmesiyle Arda Turana takımda ihtiyaç kalmadığı görüşünü savunduğuna da yer veriliyor.

Bu arada Marcanın haberinde Türk medyası kaynak gösterilerek, Arda Turana İngiliz ekibi Arsenal, Alman ekibi Borussia Dortmund ve eskiden beri Başkan Aziz Yıldırımın takımında görmek istediği içen Fenerbahçenin talip olduğu bilgisi de yer aldı.

Bilindiği gibi 31 Aralık 2015 saat 00.00a kadar Barcelonanın UEFA tarafından verilen transfer yasağı nedeniyle Arda Turan, yeni takımında forma giyememişti. Milli futbolcu İspanya Liginin ikinci yarısıyla birlikte Barcelona forması giymeye başlamış, 25 resmi maça çıkarken, 2 gol atıp, 4 de asist yapmıştı.

Ana Sayfaya Git