Görüş Bildir

Barcelona, Arda Turan ile yollarını ayırıyor

İspanya medyasında Arda Turan ile ilgili olumsuz haberlere bir yenisi daha eklenirken Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, çok kısa bir süre içinde Barcelona ile Arda Turan'ın yollarının ayrılacağını yazdı.

Barcelona, Arda Turan ile yollarını ayırıyor

Marca'nın haberine göre, Katalan kulübü Barcelona'nın yöneticilerinin çoğunun milli futbolcu Arda Turan'ın satılması konusunda görüş birliğine vardığı belirtildi. Arda Turan'ın satış listesine konulmasının ise 2 gerekçesinin bulunduğu belirtilen haberde, ilk olarak tecrübeli oyuncunun EURO2016 Fransa'da iyice zirveye çıkan formsuzluğu. İkinci sebep olarak Barcelona'nın, Villarreal'den Denis Suarez'i transfer etmiş olması. Bu transferin ardından birçok yöneticinin, Suarez'in gelmesiyle Arda Turan'a takımda ihtiyaç kalmadığı görüşünü savunduğuna da yer veriliyor.

Bu arada Marca'nın haberinde Türk medyası kaynak gösterilerek, Arda Turan'a İngiliz ekibi Arsenal, Alman ekibi Borussia Dortmund ve eskiden beri Başkan Aziz Yıldırım'ın takımında görmek istediği içen Fenerbahçe'nin talip olduğu bilgisi de yer aldı.

Bilindiği gibi 31 Aralık 2015 saat 00.00'a kadar Barcelona'nın UEFA tarafından verilen transfer yasağı nedeniyle Arda Turan, yeni takımında forma giyememişti. Milli futbolcu İspanya Ligi'nin ikinci yarısıyla birlikte Barcelona forması giymeye başlamış, 25 resmi maça çıkarken, 2 gol atıp, 4 de asist yapmıştı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi