Başarılı sporculardan Demir’e ziyaret

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Atıcılıkta Havalı Silahlar Türkiye Kupası müsabakalarında başarılı olan sporcular, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Haberler 19.01.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atclk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbakan Kadri Akgün, Atclk Federasyonu l Temsilcisi Muzaffer Ensariolu ile sporcularn yer ald ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleti. Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, tarihi baarlara imza atan sporcular kutladn söyledi.

BAARILI SPORCULAR

Demir, Diyarbakr baarl bir ekilde temsil eden sporcular ve onlara emek veren antrenörleri yürekten kutladn belirtti. Demir, 35 ilden 84 kulübün 550 sporcunun yer ald organizasyonda, Ömer Akgün ve kz Esinin hem ampiyon olduklarn hem de Türkiye rekoru krdklarn kaydetti. Demir, Mersinde sporcularmz bireysel anlamda ve takm yarmalarnda 4 tane önemli baar elde etti. ki ferdi ve iki de takm rekoru krld. Bu baarlarn salanmas kolay bir olay deil. Diyarbakr atclk tarihinde bir ilke imza atlm oldu. Bize bu gururu yaatan sporcularmz kutluyorum. nallah bu baar Avrupa ve Dünya ampiyonalarna da yansr dedi.

Konumalarn ardndan Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, konuklarla hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git