Başkan Atilla: Sporun kent geneline yayılması için çalışıyoruz

Futbol 1. Lige yükselen Diyarbakır İşitme Engelliler Futbol Takımı sporcularını makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, şehrin adının başarılarla duyulmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, sporun kent geneline yayılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Haberler 14.06.2017 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbol 2. Ligde mücadele ettii F Grubunda ampiyon olarak 1. Lige yükselen Diyarbakr itme Engelliler Futbol Takm sporcular ve Kulüp Yöneticisi Mahmut Yaman, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillay makamnda ziyaret ederek sevinçlerini paylat.

Spora çok önem veriyoruz ve destekliyoruz

Sporcular kutlayan Bakan Atilla, öyle konutu: ehrimizin sporcularnn böyle bir baarya imza atmas son derece sevindiricidir. Spora çok önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sporun kent geneline yaylmas için çalmalar yapyoruz. Diyarbakrdan daha fazla sayda ampiyon çkmas için ne gerekiyorsa yapacaz. Sporcularmzn baarlarnn devamn diliyorum. ehrimizin adnn baarlarla duyurulmas bizi gururlandryor.

Bakanmz Atilla bize her zaman destek oldu

Kulüp yöneticisi Mahmut Yaman ise Diyarbakr itme Engeliler Spor Kulübü olarak çok çaltk ve Güneydou itme Engelliler 2. Liginde ampiyon olup 1. Lige yükseldik. Bakanmz Cumali Atilla bize her zaman destek oldu. Bu ehri temsil eden takm yalnz brakmad için Bakanmz Cumali Atillaya çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git