Başkan Atilla: Sporun kent geneline yayılması için çalışıyoruz

Futbol 1. Lige yükselen Diyarbakır İşitme Engelliler Futbol Takımı sporcularını makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, şehrin adının başarılarla duyulmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, sporun kent geneline yayılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Başkan Atilla: Sporun kent geneline yayılması için çalışıyoruz

Futbol 2. Lig’de mücadele ettiği F Grubu’nda şampiyon olarak 1. Lige yükselen Diyarbakır İşitme Engelliler Futbol Takımı sporcuları ve Kulüp Yöneticisi Mahmut Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

‘Spora çok önem veriyoruz ve destekliyoruz’

Sporcuları kutlayan Başkan Atilla, şöyle konuştu: “Şehrimizin sporcularının böyle bir başarıya imza atması son derece sevindiricidir. Spora çok önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sporun kent geneline yayılması için çalışmalar yapıyoruz. Diyarbakır’dan daha fazla sayıda şampiyon çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Şehrimizin adının başarılarla duyurulması bizi gururlandırıyor.”

‘Başkanımız Atilla bize her zaman destek oldu’

Kulüp yöneticisi Mahmut Yaman ise “Diyarbakır İşitme Engeliler Spor Kulübü olarak çok çalıştık ve Güneydoğu İşitme Engelliler 2. Ligi’nde şampiyon olup 1. Lige yükseldik. Başkanımız Cumali Atilla bize her zaman destek oldu. Bu şehri temsil eden takımı yalnız bırakmadığı için Başkanımız Cumali Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz