Başkan Kılıç, başarılı atletleri ödüllendirdi

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, 8 Nisan’da Yunanistan’ın Florina kentinde yapılan Balkan Yürüyüş Kupası Şampiyonasında ve Belarus’taki şampiyonada büyük bir başarıya imza atan Kayapınar Belediye Spor Atletizm Takımı sporcularını kabul etti.

Haberler 12.04.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yunanistann Florina kentinde düzenlenen Avrupa ampiyonas ile Belarus Cumhuriyetinde düzenlenen müsabakaya katlan Kayapnar Belediye Spor Atletizm Takmnn 4 sporcusu baarl derecelerle Diyarbakra döndü.

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Belarusta yaplan Avrupa shaun ampiyonasnda birinci olan Meryem Pekmez, Yunanistanda yaplan Balkan Yürüyü Kupasnda 4. Olan Sinan Aslan, 3.cü olan Meral Kurt, 2.ci olan Aye Tekdal makamnda kabul etti.

BAARILI ATLETLER

Bakan Klç, baarlarndan dolay sporcular tek tek kutlayarak, baarlarnn devamn diledi. Belediye olarak bu tür baarlar her zaman destekleyeceklerini ifade eden Bakan Klç, sporcular çeyrek altn ile ödüllendirdi.

Kayapnar Belediye spor Atletizm öretmeni ve Milli Takm Antrenörü çetin Aslan ise, 1 ay boyunca Antalyada hazrlk kampn sürdürdüklerini ifade ederek, Avrupa ampiyonas için bir ay hazrlkla tamamlandktan sonra Yunanistana 3 sporcumuzu gönderdik. 3 Sporcumuzun yannda 1 Sporcumuzu da Belarusa gönderdik. Avrupa shaun ampiyonasnda, Meryem Pekmez Shau ampiyonu oldu. En iyi bir ekilde bizleri temsil ederek yurda döndük. Dier Erkek sporcularmzda Sinan Aslan Balkan 4.lük, Meral Kurt 3.lük, Aye Tekdal 2lik ald. Mutluyuz. Önümüzdeki günlerde çek Cumhuriyetinde yaplacak Avrupa ampiyonasna 3 Sporcumuzla oraya katlacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git