Başkan Kılıç, başarılı atletleri ödüllendirdi

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, 8 Nisan’da Yunanistan’ın Florina kentinde yapılan Balkan Yürüyüş Kupası Şampiyonasında ve Belarus’taki şampiyonada büyük bir başarıya imza atan Kayapınar Belediye Spor Atletizm Takımı sporcularını kabul etti.

Başkan Kılıç, başarılı atletleri ödüllendirdi

Yunanistan’ın Florina kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası ile Belarus Cumhuriyeti’nde düzenlenen müsabakaya katılan Kayapınar Belediye Spor Atletizm Takımının 4 sporcusu başarılı derecelerle Diyarbakır’a döndü.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç,  Belarus’ta yapılan Avrupa shaun şampiyonasında birinci olan Meryem Pekmez, Yunanistan’da yapılan Balkan Yürüyüş Kupası’nda 4. Olan Sinan Aslan, 3.’cü olan Meral Kurt, 2.’ci olan Ayşe Tekdal’ı makamında kabul etti.

BAŞARILI ATLETLER

Başkan Kılıç, başarılarından dolayı sporcuları tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Belediye olarak bu tür başarıları her zaman destekleyeceklerini ifade eden Başkan Kılıç, sporcuları çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Kayapınar Belediye spor Atletizm öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Çetin Aslan ise, 1 ay boyunca Antalya’da hazırlık kampını sürdürdüklerini ifade ederek, “Avrupa şampiyonası için bir ay hazırlıkla tamamlandıktan sonra Yunanistan’a 3 sporcumuzu gönderdik. 3 Sporcumuzun yanında 1 Sporcumuzu da Belarus’a gönderdik. Avrupa shaun şampiyonasında, Meryem Pekmez Shau Şampiyonu oldu. En iyi bir şekilde bizleri temsil ederek yurda döndük. Diğer Erkek sporcularımızda Sinan Aslan Balkan 4.’lük, Meral Kurt 3.’lük, Ayşe Tekdal 2’lik aldı. Mutluyuz. Önümüzdeki günlerde Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak Avrupa Şampiyonasına 3 Sporcumuzla oraya katılacağız” diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz