Başkent çıkarması

Zirve mücadelesi veren Amedspor, bugün başkent Ankara takımlarından Keçiörengücüspor karşısında galibiyetin yollarını arıyacak. 3 as futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak olan ekip, üç puanı hesaplıyor.

Haberler 05.03.2017 - 13:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün Ankarada Keçiörengücüspor ile 90 dakikalk bir snav verecek olan Yeim-Krmzl Amed Sportif Faaliyetler, üç puan odakland.

Youn bir idman geçiren ve teknik arlkl bir saha mücadelesi ortaya koymas beklenirken, takmn Teknik Direktörü Taner Takn, taraftarlara çarda bulundu. Takn, Bakent takm Keçiörengücünün de kendileri gibi ampiyonluu hedeflediini belirtirken karlamaya 3 as futbolcudan yoksun çkacaklarn söyledi. Takn öyle dedi; Bu maç bizler için de, rakbmz için de çok zorlu olacak. Sahada en iyisini yapp, 90 dakika sonucunda istediimiz neticeyi almak istiyoruz. Son haftalarda yaanan sakatlklar nedeniyle birçok maça önemli oyuncularmzdan yoksun olarak çktk. 3 as futbolcumuz yok. Ama hereye ramen, bizim üç puanla sahadan ayrlmamz gerekir. Taraftarlarmz maça bekliyor. çünkü onlarn verdii destek ve motivasyon, bizler için çok önemlidir.

Ana Sayfaya Git