Başkent çıkarması

Zirve mücadelesi veren Amedspor, bugün başkent Ankara takımlarından Keçiörengücüspor karşısında galibiyetin yollarını arıyacak. 3 as futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak olan ekip, üç puanı hesaplıyor.

Başkent çıkarması

Bugün Ankara'da Keçiörengücüspor ile 90 dakikalık bir sınav verecek olan Yeşim-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler, üç puanı odaklandı.

Yoğun bir idman geçiren ve teknik ağırlıklı bir saha mücadelesi ortaya koyması beklenirken, takımın Teknik Direktörü Taner Taşkın, taraftarlara çağrıda bulundu. Taşkın, Başkent takımı Keçiörengücü'nün de kendileri gibi şampiyonluğu hedeflediğini belirtirken karşılaşmaya 3 as futbolcudan yoksun çıkacaklarını söyledi. Taşkın şöyle dedi; "Bu maç bizler için de, rakıbımız için de  çok zorlu olacak. Sahada en iyisini yapıp, 90 dakika sonucunda istediğimiz neticeyi almak istiyoruz. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok maça önemli oyuncularımızdan yoksun olarak çıktık. 3 as futbolcumuz yok. Ama herşeye rağmen, bizim üç puanla sahadan ayrılmamız gerekir. Taraftarlarımızı maça bekliyor. Çünkü onların verdiği destek ve motivasyon, bizler için çok önemlidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler