Basketbol'da Büyük Başarı

Şanlıurfada oynanan bölge şampiyonası okullar arası yıldız erkek basketbol maçlarına Diyarbakır Simya Koleji damga vurdu.

Haberler 01.03.2017 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 gün süren turnuvada ehrimizi temsil eden Simya Koleji oynad tüm maçlar farkl skorlarla kazanp Dou ve Güneydou Anadolu Bölgesi ampiyonu olup adn Türkiye ampiyonluu için son 32ye yazdrd.

BÖLGE AMPYONU OLDU

Diyarbakr Simya Koleji Yönetim Kurulu Bakan Ümit Güne ve Kolej Genel Müdürü Ahmet Özmen Örencilerimizi baarlarndan dolay kutluyoruz.Yeni kurulan bir okul olmamza karn hem Eitim-Öretim alannda hemde sosyal,sportif alanlarnda önemli baarlara imza atm bulunmaktayz.Her zaman örencilerimizin her konuda arkasnda olup her türlü destei vermeye devam edeceiz dedi.

TAKIMIN KOçU DDALI

Takmn Koçu Hasan çelebi ise, Türkiye ampiyonasnda iddial olduklarn belirterek, takmn salad baary öyle deerlendirdi.

Bu takm cok buyuk fedekarlklarla kurulan yatrml bir takm.Sezon çalmalaramza austos ayndan itibaren baladk.46 derece scakta herkes tatil yaparken bu çocuklar antrenman yaptlar ve Allaha çok ukur bunun karln alyoruz.Bu zamana kadar oynadmz tüm maçlar ezici sonuçlarla alp admz Türkiyenin en y 32 takm arasna yazdrmak gercekten büyük gurur.18-23 mart tarhleri arasnda Aydnda düzenlenecek turnuvada hem ilimizi hem de bölgemizi temsil etme hakk kazanmamz sorumluluklarmz bir kat daha arttrd.Bu yüzden çalmalarmza ara vermeden admz Türkiye finallerine yazdrmak istiyoruz. Bu arada bize ilk günden itibaren hem maddi hem manevi olarak hep ve tam destek veren Okul Yönetimimize, Teknik ve idari ekibimize, bizleri deplasmanda bizi yalnz brakmayan sporcu velilerine ve her koulda mücadele eden sporcularma çok teekkür ederim.

Ana Sayfaya Git