Görüş Bildir

Basketbol'da Büyük Başarı

Şanlıurfada oynanan bölge şampiyonası okullar arası yıldız erkek basketbol maçlarına Diyarbakır Simya Koleji damga vurdu.

Basketbol'da Büyük Başarı

3 gün süren turnuvada şehrimizi temsil eden Simya Koleji oynadığı tüm maçları farklı skorlarla kazanıp Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi şampiyonu olup adını Türkiye Şampiyonluğu için  son 32'ye yazdırdı.

BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Diyarbakır Simya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Güneş ve Kolej Genel Müdürü Ahmet Özmen “ Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.Yeni kurulan bir okul olmamıza karşın hem Eğitim-Öğretim alanında hemde sosyal,sportif alanlarında önemli başarılara imza atmış bulunmaktayız.Her zaman öğrencilerimizin her konuda arkasında olup her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

TAKIMIN KOÇU İDDİALI

Takımın Koçu Hasan Çelebi ise, Türkiye şampiyonasında iddialı olduklarını belirterek, takımın sağladığı başarıyı şöyle değerlendirdi.

"Bu takım cok buyuk fedekarlıklarla kurulan yatırımlı bir takım.Sezon çalışmalaramıza ağustos ayından itibaren başladık.46 derece sıcakta herkes tatil yaparken bu çocuklar antrenman yaptılar ve Allaha çok şukur bunun karşılığını alıyoruz.Bu zamana kadar oynadığımız tüm maçları ezici sonuçlarla alıp adımızı Türkiyenin en ıyı 32 takımı arasına yazdırmak gercekten büyük gurur.18-23 mart tarıhleri arasında Aydın'da düzenlenecek turnuvada hem ilimizi hem de bölgemizi temsil etme hakkı kazanmamız sorumluluklarımızı bir kat daha arttırdı.Bu yüzden çalışmalarımıza ara vermeden adımızı Türkiye finallerine yazdırmak istiyoruz. Bu arada bize ilk günden itibaren hem maddi hem manevi olarak hep ve tam  destek veren Okul Yönetimimize, Teknik ve idari ekibimize, bizleri deplasmanda bizi yalnız bırakmayan sporcu velilerine ve her koşulda mücadele eden sporcularıma çok teşekkür ederim."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi