Belçika Portekiz milli maçı iptal oldu mu? son durum ne?

Patlamanın gerçekleştiği alana 3 kilometre uzakta kampta olan Belçika Milli Takımı'nın idmanları iptal edildi, Portekiz maçının akıbeti de aynı olabilir

Haberler 22.03.2016 - 12:59 Son Güncelleme : 22.03.2016 - 12:59

Patlamanın gerçekleştiği alana 3 kilometre uzakta kampta olan Belçika Milli Takımının idmanları iptal edildi, Portekiz maçının akıbeti de aynı olabilir.

Brükselde gerçekleşen patlamalar Belçika Milli Takımının da tüm programını iptal ettirdi. Saldırının gerçekleştiği Zaventem Havaalanına, bomba patladığı sırada sadece 3 kilometre mesafedeki Crowne Plaza Otelde olan milli takım kafilesinin, bu havaalanını dün kullandığı da ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde Portekiz ile bir hazırlık maçı oynamaya hazırlanan Belçika Milli Takımının Roi Baudouin stadındaki idmanı iptal edildi. Belçika Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Düşüncelerimiz olaylarda hayatını kaybedenlerle birliktedir. Futbol bugün artık önemli bir şey değildir. İdmanlar iptal edilmiştir.

Nani ve Quaresma Brüksele gidecek mi?

Öte yandan 29 Martta Roi Baudouin Stadında oynanacak Belçika-Portekiz karşılaşmasının gelişmelerin ardından iptal edilme ihtimali doğdu. Portekizin kadrosunda Fenerbahçeden Bruno Alves ve Luis Nani, Beşiktaştan Ricardo Quaresma gibi isimler bulunuyor. Skorer

Ana Sayfaya Git