Belçika Portekiz milli maçı iptal oldu mu? son durum ne?

Patlamanın gerçekleştiği alana 3 kilometre uzakta kampta olan Belçika Milli Takımı'nın idmanları iptal edildi, Portekiz maçının akıbeti de aynı olabilir

Belçika Portekiz milli maçı iptal oldu mu? son durum ne?

Patlamanın gerçekleştiği alana 3 kilometre uzakta kampta olan Belçika Milli Takımı'nın idmanları iptal edildi, Portekiz maçının akıbeti de aynı olabilir.

Brüksel'de gerçekleşen patlamalar Belçika Milli Takımı'nın da tüm programını iptal ettirdi. Saldırının gerçekleştiği Zaventem Havaalanı'na, bomba patladığı sırada sadece 3 kilometre mesafedeki Crowne Plaza Otel'de olan milli takım kafilesinin, bu havaalanını dün kullandığı da ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde Portekiz ile bir hazırlık maçı oynamaya hazırlanan Belçika Milli Takımı'nın Roi Baudouin stadındaki idmanı iptal edildi. Belçika Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Düşüncelerimiz olaylarda hayatını kaybedenlerle birliktedir. Futbol bugün artık önemli bir şey değildir. İdmanlar iptal edilmiştir".

Nani ve Quaresma Brüksel'e gidecek mi?

Öte yandan 29 Mart'ta Roi Baudouin Stadı'nda oynanacak Belçika-Portekiz karşılaşmasının gelişmelerin ardından iptal edilme ihtimali doğdu. Portekiz'in kadrosunda Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Luis Nani, Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma gibi isimler bulunuyor. Skorer

Kaynak: Diyarbakır Söz