Belediyeler hala suskun!

Son 12 yılda Diyarbakırspor’a sahip çıkmamakla eleştirilen belediyeler yapılan eleştirilere kulak tıkamaya devam ediyor. Yönetim ise devam sinyali verdi.

Haberler 30.05.2012 - 12:21 Son Güncelleme : 30.05.2012 - 12:21

KOMŞULARDA VAR D.BAKIRDA YOK Son 12 yılda Diyarbakırspora sahip çıkma konusunda sınıfta kalan, kaynak yaratmadığı gibi kulübün kurtulması için yapılan hiçbir oluşuma da destek vermeyen ve bu nedenlerle sporsever kesim tarafından eleştiri bombardımanına tutulan belediyeler bilinen tavırlarını sürdürüyor.

Türkiyenin 16 büyük kentinden biri olan Diyarbakırın futbolda Türkiyenin ilk 3 liginde olmaması kent için büyük kayıp olarak değerlendirilirken, sporun dibe vurduğu kentte halkın yüzde 60ının oy verdiği belediye yönetimlerinin bundan sonra da nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor.

Komşu kentlerde ise tam tersi bir tablo var. Malatya ve Bingölde belediyeler kentin ortak değeri olan kulüpleri bizzat finanse ederken,Elazığ ve Şanlıurfada da belediyelerin yarattığı kaynaklarla Elazığspor ve Şanlıurfaspor üst liglere çıktı.

HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ! Bu arada takımın 3.Lige düşmesinden sonra gözlerin çevrildiği Diyarbakırspor yönetimi oyalama taktiği devam ediyor. Başkan Nurullah Edemen, devam edip etmeyeceği konusunda net bir açıklama yapmazken bir anlamda yönetimi değiştirip devam etme sinyali verdi.

Takımın küme düşmesinde hiçbir sorumluluk kabul etmeyen, bu konudaki eleştirileri de art niyetli bulan (!) Edemenin bir süre sonra kongre kararı alacağı,var olan borç batağı nedeniyle güçlü bir talipli çıkmayacağını düşünerek Kimse çıkmadığı için devam ediyoruz kararı alacağı konuşuluyor.

Ocak 2013e kadar FİFA tarafından yurt içi ve yurt dışı transfer yasağı konulan Diyarbakırsporda yönetimin bu engeli aşmak için ortaya koyacağı yol haritası da bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır