Bergama alarmı!

3. lig temsilcimiz Diyarbekirspor'da Bergamaspor alarma verildi. Bugün, kümede kalma mücadalesi veren Bergema Belediyespor'a konuk olacak Yeşil-Kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladı. Takım, Bergema'ya gitti.

Haberler 26.02.2017 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 3. Lig 3 Grupta mücadele eden Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, bugün deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren ligin alt srasndaki Bergama Belediyespora konuk olacak.

Karlama için youn bir çalma içerisinde bulunan ve dün Bergemayaya giden Diyarbekirspor, maç saatini beklemeye balad. Bu sezon alt sralarda yer alan takmlardan Orduspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Denizli Büyükehir Belediyesporla berabere kalan, 12 Bingölspor ve Maltepespora da yenilerek ampiyonluk yarnda bu ekilde 12 puan kaybeden Diyarbekirspor, Bergama Belediyespor karsnda kazaya uramak istemiyor. Teknik heyeti en çok düündüren, ligin alt srasndaki takmlara kar sahada baarnn neden gösterilmedii. Teknik Direktör Ahmet Duman, maçn zor geçmeye aday olduunu çok sk ifade etmi, futbolculardan iyi motive olmalarn ve yüksek mücadele gücü göstermelerini istemiti.

BÜYÜK ÖNEM TAIYOR

Bergema Belediyespor karsnda, Diyarbekirsporun mutlak galibiyet almas gerekiyor. Ligde ampiyonluk mücdelesinde sonuca gidebilmesi maç almas gereken Diyarbekirsporun rakipleri, Afyonspor, sahsnda Orhangazi ile oynuyor, Darca Gençlerbirlii ise, deplasmanda Payassporla, Sakaryaspor ise sahasnda Elaziz Belediyespor kar karya geliyor.

Eer takm galip gelirse aradaki fark korunur, malup olursa, Diyarbekirspor ampiyonluk yarnda havlu atm olacak.

Ana Sayfaya Git