Görüş Bildir

Bergama alarmı!

3. lig temsilcimiz Diyarbekirspor'da Bergamaspor alarma verildi. Bugün, kümede kalma mücadalesi veren Bergema Belediyespor'a konuk olacak Yeşil-Kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladı. Takım, Bergema'ya gitti.

Bergama alarmı!

Spor Toto 3. Lig 3 Grupta mücadele eden Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, bugün deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren ligin alt sırasındaki Bergama Belediyespor’a konuk olacak.

Karşılaşma için yoğun bir çalışma içerisinde bulunan ve dün Bergemaya'ya giden Diyarbekirspor, maç saatini beklemeye başladı. Bu sezon alt sıralarda yer alan takımlardan Orduspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’la berabere kalan, 12 Bingölspor ve Maltepespor’a da yenilerek şampiyonluk yarışında bu şekilde 12 puan kaybeden Diyarbekirspor, Bergama Belediyespor karşısında kazaya uğramak istemiyor. Teknik heyeti en çok düşündüren, ligin alt sırasındaki takımlara karşı sahada başarının neden gösterilmediği. Teknik Direktör Ahmet Duman, maçın zor geçmeye aday olduğunu çok sık ifade etmiş, futbolculardan iyi motive olmalarını ve yüksek mücadele gücü göstermelerini istemişti.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Bergema Belediyespor karşısında, Diyarbekirspor’un mutlak galibiyet alması gerekiyor. Ligde şampiyonluk mücdelesinde sonuca gidebilmesi maçı alması gereken Diyarbekirspor'un rakipleri, Afyonspor, sahısında Orhangazi ile oynuyor, Darıca Gençlerbirliği ise, deplasmanda Payassporla, Sakaryaspor ise sahasında Elaziz Belediyespor karşı karşıya geliyor.

Eğer takım galip gelirse aradaki fark korunur, mağlup olursa, Diyarbekirspor şampiyonluk yarışında havlu atmış olacak.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi