Bilardoda büyük turnuva başlıyor

Şubat ayında Antalya'da start alacak Türkiye Şampiyonası öncesinde, bu turnuvaya hazırlık niteliğindeki Diyarbakır İnci Bilardo 3 Bant Bilardo Turnuvası, yarın başlıyor. Turnuvaya, Dünya Şampiyonu Diyarbakırlı bilardocu Hacı Arap Yaman ve Türkiye klasmanından bazı sporcular da katılıyor.

Haberler 25.01.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki bilardo sporcularnn ilgiyle bekledii nci Bilardo 3 Bant Bilardo Turnuvas, 25 Ocak 2018 tarihinde balyor. Diyarbakrl Artistik Bilardo Dünya ampiyonu Hac Arap Yaman ve Türkiye klasmanndan Lütfü çenetin de katlaca turnuvaya, bölge illerinden de üst düzey bilardo sporcular da geliyor. nci Bilardo Salonunda start alacak turnuvann dört gün sürmesi ve pazar günü sona ermesi bekleniyor.

ubat aynda Antalyada gerçekletirilecek olan Türkiye Bilardo ampiyonasn hazrlk niteliindeki turnuva, eleme usulü ile gerçekletirilecek. lk turlarda 30 say, 45 istaka snrlamas ile balayacak olan turnuvada daha sonra isteka ve say oranlar deiecek. Son 32 maçlar ile birlikte turnuva 40 say, 55 isteka ile tamamlanacak.

nci Bilardo Salonu iletmecisi ve Türkiye Bilardo Federasyonu Diyarbakr Temsilcili Onursal Bakan Ahmet Türkcan, turnuvaya katlacak olan tüm sporculara baarlar diledi. Turnuva sonunda dereceye girecek olan sporculara para ödülü verileceini kaydeden Türkcan, nefes nefese geçecek olan seyirlik karlamalar izlemek üzere tüm bilardo severleri, turnuvaya davet etti.

Ana Sayfaya Git