Bismil’de şampiyonluk coşkusu

Bismil 21Sportif’in Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olması, ilçede bayram havası yarattı.

Haberler 16.04.2019 - 13:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginde nefesleri kesen 26 haftalk maratonda =ampiyonluk ipini, Bismil 21Sportif göüsledi. Alipaasporu yenerek ligi en yakn takipçisi çnar Belediyesporun 2 puan önünde zirvenin lideri olarak tamamlayan Bismil 21Sportif ekipte gözler, Bal ligine çevrildi.

BAL 1. Grupta sezonu Balar Belediyesporun altnda bitirmesi kesinleen Yolsporla BALa çkma/BALda kalma baraj maçn oynamaya hak kazanan Bismilspor, Diyarbakr ehir merkezinde oynanacak baraj maç için, tarih ve saati bekliyor.

Ekinci omuzlarda

Bismil 21Sportifin elde ettii ampiyonluk ilçede sevinçle karland. Taraftarlar, Alipaaspor karlamasndan sonra ampiyonluk turu atarak ampiyonluu kutlad. Takm ampiyonlua tayan teknik sorumlu Mikdat Ekinci, futbolcular ve taraftarlar tarafndan omuzlara alnd. Bismil Belediyesporu yine Süper Amatörde ampiyon yaparak 3.Lige tayan Ekinci, yllar sonra Bismile ikinci ampiyonluu kazandrmann gururunu yaadklarn söyledi.

Hedefimiz BALa çkmak

Hedeflerinin bitmediini belirten Ekinci,Göreve geldiimizde takm liderin 6 puan gerisindeydi. Futbolcularmz, yönetimimiz ve taraftarlarmzla el ele vererek takm ampiyonlua tadk. Bu baarda herkesin pay var, biz sadece ilçemize kar görevimizi yaptk. Ama iimiz bitmedi. Önümüzde baraj maç var. Asl önemli olan bu maç kazanp BALa çkmaktr. Bunu baarmak için çok çalacaz dedi.

Ana Sayfaya Git