Biz çırpınırken, siz sevinemezsiniz

Galatasaray’lıların şampiyonluk kutlaması zor günler geçiren Diyarbakırspor taraftarının tepkisini çekti.

Haberler 14.05.2012 - 11:13 Son Güncelleme : 14.05.2012 - 11:13

Biz çırpınırken siz sevinemezsiniz pankart açan Yeşil-Kırmızılılar, Ofiste kutlamaya izin vermedi.

BİZ SADECE DİYARBAKIRSPORLUYUZ biten Fenerbahçe maçından sonra şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Diyarbakırda da sokaklara akın etti. Kentin en işlek caddesi olan ve önceki yıllarda defalarca Diyarbakırsporun başarı kutlamalarına tanıklık eden Ofiste yapılmak istenen Galatasaray kutlaması Yeşil-Kırmızılı taraftarları çileden çıkardı. Diyarbakırsporun ligde kalma mücadelesi verdiğini ve Pendiksporla önemli bir maça çıkacağına işaret eden Yeşil-Kırmızılı taraftar grupları atkı,forma ve bayraklarını alarak Ofise geldi. Biz çırpınırken siz sevinemezsiniz pankart açan çok sayıda Diyarbakırspor sevdalısı,Biz sadece Diyarbakırsporluyuz tezahüratları eşliğinde Galatasarayın kutlamasını engelledi.

GALATASARAY KUTLAMASINA İZİN YOK Diyarbakırsporlu taraftarların demokratik ve doğal tepkisine polisin şiddetle karşılık vermesi tepki çekerken,Trabzon,Eskişehir ve Bursa gibi kentlerde de o kentlere ait takım taraftarlarının İstanbul takımlarının kutlamasına izin vermediğine dikkat çeken Yeşil-Kırmızılılar polisin tutumunu eleştirdi.

Bu arada ekmeğini yedikleri ve havasını teneffüs ettikleri kentin takımına hakaret eden bazı Galatasaraylı taraftarların Diyarbakırspor aleyhindeki hakaret dolu sloganları bardağı taşıran son damla oldu. Galatasaraylı taraftarların büyük çoğunluğu ise Diyarbakırsporluların tutumunu anlayışla karşılayarak Yeşil-Kırmızılı takım lehine sloganlar attı.
Ana Sayfaya Git