Bölge derbisinde ev sahibi güldü!

Bölge derbisi olarak değerlendirilen iki komşu kentin takımının mücadelesinde sonucu uzatmalar belirledi. Play-Off yarışında iddialı olan Amedspor, 90 artı 2'de kalesinde gördüğü golle Şanlıurfaspor'a 2-1 yenildi. Ev sahibi Şanlıurfaspor bu galibiyetle, alt sıradan kurtulmazken, en yakınındaki rakipleriyle arasındaki puan farkı ikiye indi. Amedspor ise alınan yengiyle play-off yarışında önemli bir yara aldı.

Haberler 08.02.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Play-Off mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler, ligden dümemek için ura veren komu kentin temsilcisi anlurfaspora konuk oldu. Karlamann 90 dakikasnn sonunda ev sahibi takmn 2-1 üstünlüüyle maç sona erdi.

Karlamaya iki takmda iddial çkt. Ev sahibi takm Sar-Yeilli ekip, 18inci dakikada Fevzi Özkann kaydettii golle ilk yary 1-0 önde tamamlad.

AMEDSPOR SKORU ETLED

kinci yarya hzl balayan taraf Amedspor oldu. Misafir takm, 58inci dakikada brahim Halil Sönmezin golüyle skora dengeyi getirdi. 1-1 Beraberlik golünden sonra rakip kaleye yüklenen Sar Yeilli ekip, arad golü uzatma dakikalarnda buldu. anlurfaspor, 90+2de Gökdeniz Varolun golüyle 2-1 öne geçti ve karlamadan galibiyetle ayrlan taraf oldu.

LGE SARILMAYA çALIIYOR

Geçen hafta deplasmanda Sancaktepeyi ve bu hafta da Amedsporu yenerek iki haftada çok önemli 6 puan elde eden anlurfaspor, böylece puann 11e yükseltti. Sar-Yeilli ekip, bu galibiyetlerle her ne kadar son sradan kurtulamasa dahi üst sralarda yer alan Hacettepe ve Gümühanespor ile puan farkn 2ye indirdi. anlurfaspor, önümüzdeki hafta ise Kahramanmaraspor ile deplasmanda kar karya gelecek.

AMEDSPOR YARA ALDI

Öte yandan, alnan yenilgiyle 32 puanda kalan Amedspor, Play-Off yarnda önemli bir yara ald. Amedspor, 14 ubat Pazar günü Diyarbakrda Uakapor ile kar karya gelecek.

Ana Sayfaya Git