"Bölgenin Diyarbakırspor'a İhtiyacı Var"

Diyarbekirspor başkanlığını işlerinin yoğunluğundan dolayı Ocak ayında bıraktığını belirten iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu,amatör ligde yeniden ayağa kalkan Diyarbakırspor'u elde ettiği şampiyonluktan dolayı tebrik ederek, "Bölgenin ortak değeri olan ve mazisinde büyük başarılar bulunan Diyarbakırspor efsanesinin dönüşü anlamlıdır. Geçmişte destek vermiş bir aile olarak üzerimize düşeni yine yaparız" dedi.

Haberler 12.04.2019 - 14:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Amatör Futbol Ligine yükselmek için gün sayan ve profesyonel liglere veda ettii 2013 ylndan sonra yeniden ayaa kalkan Diyarbakrspora Diyarbekirspor eski bakan ve i adam Bilal Kadayfçolundan destek mesaj geldi.

Diyarbakrsporun bölgenin spordaki en büyük ortak paydas ve tüm kesimleri bir arada tutan çimento görevini gördüünü belirten Kadayfçolu, Diyarbakrsporun yllar sonra ayaa kalkmas küllerinden domas mutluluk vericidir. Her Diyarbakrlnn hatta bölge halknn ortak paydas olan efsane kulübümüz inallah adm adm hak ettii yere gelecektir. Süper Amatöre yükselmesinde emei bulunan herkesi tebrik ediyorum. Geçmite Diyarbakrspora maddi ve manevi destek vermi bir aile olarak bundan sonraki süreçte de üzerimize ne düerse yapmaya hazrz dedi.

lerimden Dolay Ayrldm

Kadayfçolu,bir soru üzerine Diyarbekirspordan ayrlma sürecini de deerlendirdi.Kendi arzusu ile görevi braktn belirten Kadayfçolu, Geçen sezon final oynadk emek verdik ama malesef ampiyon olamadk.Bu sezonun ilk yars sona erdikten sonra ilerimin younluu ve salk sorunlarmdan dolay görevi braktm. Bizden sonra yeni yönetici arkadalar göreve geldi onlara baar diledik.Yöneticilik gönül iidir ve fedakarlk gerektiriyor. Biz de en iyi ekilde yapmaya çaltk ve brakmamz gerektiini düündüümüz zaman faydal olamayacamza inandmz için ayrldk diye konutu.

Ana Sayfaya Git