Görüş Bildir

"Bölgenin Diyarbakırspor'a İhtiyacı Var"

Diyarbekirspor başkanlığını işlerinin yoğunluğundan dolayı Ocak ayında bıraktığını belirten iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu,amatör ligde yeniden ayağa kalkan Diyarbakırspor'u elde ettiği şampiyonluktan dolayı tebrik ederek, "Bölgenin ortak değeri olan ve mazisinde büyük başarılar bulunan Diyarbakırspor efsanesinin dönüşü anlamlıdır. Geçmişte destek vermiş bir aile olarak üzerimize düşeni yine yaparız" dedi.

Süper Amatör Futbol Ligi'ne yükselmek için gün sayan ve profesyonel liglere veda ettiği 2013 yılından sonra yeniden ayağa kalkan Diyarbakırspor'a Diyarbekirspor eski başkanı ve iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu'ndan destek mesajı geldi.

Diyarbakırspor'un bölgenin spordaki en büyük ortak paydası ve tüm kesimleri bir arada tutan çimento görevini gördüğünü belirten Kadayıfçıoğlu, "Diyarbakırspor'un yıllar sonra ayağa kalkması küllerinden doğması mutluluk vericidir. Her Diyarbakırlının hatta bölge halkının ortak paydası olan efsane kulübümüz inşallah adım adım hak ettiği yere gelecektir. Süper Amatör'e yükselmesinde emeği bulunan herkesi tebrik ediyorum. Geçmişte Diyarbakırspor'a maddi ve manevi destek vermiş bir aile olarak bundan sonraki süreçte de üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız" dedi.

"İşlerimden Dolayı Ayrıldım"

Kadayıfçıoğlu,bir soru üzerine Diyarbekirspor'dan ayrılma sürecini de değerlendirdi.Kendi arzusu ile görevi bıraktığını belirten Kadayıfçıoğlu, "Geçen sezon final oynadık emek verdik ama malesef şampiyon olamadık.Bu sezonun ilk yarısı sona erdikten sonra işlerimin yoğunluğu ve sağlık sorunlarımdan dolayı görevi bıraktım. Bizden sonra yeni yönetici arkadaşlar göreve geldi onlara başarı diledik.Yöneticilik gönül işidir ve fedakarlık gerektiriyor. Biz de en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve bırakmamız gerektiğini düşündüğümüz zaman faydalı olamayacağımıza inandığımız için ayrıldık" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi