Böyle olmamalıydı

Onbinlerce seyirciye rağmen rakibine üstünlük sağlayamayan Amedspor, penaltılarda rakibine boyun eğdi. 1. Lig hayali yarı finale yükselemeden, başka bahara kaldı.

Haberler 17.05.2022 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Play Off mücadelesinde Tarsus dmanyurdunu konuk eden Amedspor, 90 dakikas golsüz tamamlanan maç penaltlarda kaybetti. Amedspor bir kez daha taraftarn hayal krklna uratt.

ONBNLER AKIN ETT

Diyarbakr Stadyumunda oynanan maç öncesi Amedspor taraftarlar stada erken gelerek doldurdu. Maça saatler kalmasna ramen erkenden stad doldurmaya balad. On binlerce taraftar ilk dakikadan sonra dakikaya kadar takmlarna tezahürat ederek destek verdi.

BÜYÜK COKU HAKMD

Amedspor stada kadna yönelik iddet ve uyuturucu bamllna kar dikkat çekmek için Kadna iddet hayr, Uyuturucuya kar radikal ol yan sra Sevgi için bar, bar için direni dövizleri tribünlere asld. Tribünlerin tamaman dolduu stadyumda binlerce taraftar, darda kald. Zaman zaman polis ile taraftarlar arasnda gerginlikler yaanmas dikkat çekti.

GOL GEçERSZ SAYILDI

Maça etkili olan Amedspor 24üncü dakikada Üstün Bilginin att gol yardmc hakem tarafndan ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. lk yar golsüz sona erdi. lk yar bitmesiyle birlikte Kürtçe müzik çalnarak taraftarlar doyasya cotu.

GOL POZSYONLARI

Maçn ikinci yarsnda Amedspor 2 net gol pozisyonundan yararlanamad. Konuk ekip Tarsus dman Yurduspor ilk gol pozisyonunu buldu. 90 dakika boyunca her takm gol atamad ve maç uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarnda da gol sesi çkmad.

PENALTILARDA KAYBETT

Tüm Diyarbakrn kilitlendii maçn uzatma dakikalarnda da gol sesi çkmaynca, penalt atlarna geçildi. lk 5 penaltda da iki takm hata yapmad ve 5-5lik eitlik saland. 6nc penalty Amedsporlu Kutay topu alara gönderemedi ve üst tura yükselen takm Tarsus dmanyurdu oldu. Karlama 7-7 sona erdi.

Ana Sayfaya Git