Bu Hastalığı Aşamıyor

Diyarbekirspor, bu sezon deplasmanda 3 maçta öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayarak tam 7 puan kaybetti.

Haberler 10.12.2019 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

4 hafta önce takmdan gönderildii kulüp tarafndan açklanan kaleci Ahmetin geri çarlarak Osmaniyede ilk 11de balamas tartma yaratrken, teknik heyetin kadro tercihleri eletiriliyor.

Rahat kazanabilecekken

3.Lig 3.Grupta mücadele eden Diyarbekirspor, öne geçtii maçlarda skoru koruyamyor. Bu ekilde oynad 3 kritik maçta tam 7 puan kaybetti. Bu puanlar kaybedilmemi olsayd imdi zirveye ortak olabilirdi.

Bu maçlarn üçü de deplasmanda oynand. stanbulda oynanan Bayrampaa maçnda 2-0 öne geçen Diyarbekirspor, ikinci yarda yedii gollerle 2-2 berabere kald.

Rizede oynanan Pazarspor maçnda iki kez öne geçmesine ramen sahadan 3-2 yenilgi ile ayrlan Yeil-Krmzl takm,son olarak Osmaniyespora kar deplasmanda yine 2-0 öne geçti. kinci 45 dakikada kalesindeki iki gole engel olamayan Diyarbekirspor,altn deerinde 2 puan kaybetti.

Kale ve savunmada sorun

Gol yollarnda fazla sorun yaamayan Diyarbekirspor, yedii akl almaz gollerle ba dertte. Savunma ve kaleci hatalar öne çkyor.

Sezon banda takma dahil olan kaleci Ahmet Üçgün,Bayrampaa maçndan sonra kulüp tarafndan kadro d brakld ve yaplan açklamada kulüple ilikisinin kesildii kaydedildi.

4 hafta Mehmet Mert kaleyi korudu ancak Osmaniyespor maçnda Ahmet Üçgün kaledeydi. 4 hafta kadroda yer almayan Ahmetin geri çarld belirtildi. Teknik heyetin kadrodaki tercihleri de eletiri konusu. Bir çok oyuncunun alk olmadklar mevkilerde görevlendirilmesi ve oyuna yaplan yanl müdahaleler eletiriliyor.

Ana Sayfaya Git