Bucaspor başkanına sert tepki

Açıklamada, sezon başından beri en çok mağdur edilen takımın Diyarbekirspor olduğuna vurgu yapıldı.

Haberler 15.03.2021 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor yönetimi, Misli.Com 3.Lig 1.Grupta ampiyonluk mücadelesi verdii Bucaspor 1928in bakan Cihan Aktan basnda yer alan Diyarbekirspor ile ilgili açklamalarna sert tepki gösterdi.

Misli.Com 3.Lig 1.Grupta averajla Bucaspor 1928in ardnda ikinci srada yer alan Diyarbekirspor, zmir ekibinin bakan Cihan Aktan açklamasna sert ifadelerle tepki gösterdi.

Diyarbekirspor yönetiminin yazl açklamasnda,Bucaspor 1928 bakannn hezeyanlarn okuyunca dorusu kendimizi bir baka ülkede ve ligde zannettik.

ADALETL LG STYORUZ

Adalet ve temiz ligi hepimizi istiyoruz ve sezon bandan beri bunun için haykryoruz ama bunu isteyecek son ismin sizler olduunu düünüyoruz. Yaync kurulu iki takmn sezon bandan bu yana oynad maçlarda yaanan hakem hatalarn yaynlasn hodri meydan.

YAVUZ HIRSIZ MSAL

Sezon bandan beri en çok krmz kart gören,en çok madur edilen ve penaltlar verilmeyen takm Diyarbekirspor olmasna ramen bu açklamalar yapmanz kurnazca bir alg operasyonundan ziyade size yakan bir pikinlik olmutur.

Elimizdeki baz belge ve ses kaytlarn açklamak zorunda brakmazsanz sizin için iyi olur.O zaman adalet ve temiz lig isteyen son kiinin sizler olduunu herkes anlayacaktr.

Her ne kadar buna layk bir duru sergilemeseniz de kimliinizde Diyarbakr yazdn biliyoruz.O halde unu bilmeniz lazm ki Diyarbakrl ayak oyunlarn bilmez ve buna tenezzül etmez. O iler size uygun organize iler.

HADDNZ BLECEKSNZ

Diyarbakr ve Diyarbekirsporu aznza alrken haddinizi bileceksiniz ve Hadsizlik yapmayacaksnz .

Biliyoruz ki korku sizi sarm sezon bandan beri sergilemi olduunuz hile ve masa ba oyunlarna ramen ampiyonluk yarndan koparamadnz kulübümüze kar yeni bir provokasyon peindesiniz.

Bizden korkmaya devam edin Cihan Akta ve yönetiminizde bulunan sözde Diyarbakrl dier yöneticilerin Diyarbekirsporu durdurmak ve saf d brakmak için çevirdii entrikalar yeri ve zaman geldiinde bir bir deifre edeceiz.Nefesimiz sizin ensenizde bunu bilin ve buna uygun davrann.

Defalarca yaptmz gibi bir kez daha tekrarlyoruz.TFF ve MHK sezon sonuna kadar hem bizim hem Bucaspor 1928in maçlarn adil bir ekilde mercek altna alsn. Bugüne kadar defalarca madur edilmi bir kulüp olarak ampiyonluumuzun masa bayla gasp edilmesini istemiyoruz.

Oyun ve hilelerinizi teknik heyet ve oyuncularmzn helal ve temiz mücadelesiyle bertaraf ederek ampiyon olacaz.denildi.

Ana Sayfaya Git