Budakın bastırdı,karmaya alındı

Amedspor’lu genç futbolcu Seymen’in milli takıma seçilmesinde pay sahibi olan TFF Bölge Teknik Sorumlusu Budakın, Diyarbekirspor’lu Feyzullah’ın da 3.Lig karmasına alınmasını sağladı.

Haberler 16.04.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seymen Milli Takm KampndaTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakr Bölge Teknik Sorumlusu Mehmet Budakn,Diyarbakrn yan sra bölgenin dier kentlerinde titiz bir çalma ve aratrma yaparak gelecek vaat eden oyuncular aryor.Diyarbakrsporun eski futbolcusu ve antrenörü olan Budaknn kefettii bir çok futbolcu TFF tarafndan oluturulan milli takmlara ve karmalara alnyor. Bu isimlerden biri U14 Genç Milli Takmna alnan Amedsporlu Seymen Yamur oldu.

BUDAKIN BASTIRDI

Budaknn uzun süredir takip ettii ve milli takm kurmaylarna hakknda olumlu rapor verdii 14 yandaki genç futbolcu milli takm kampna katld.Feyzullah Güne KarmadaTFF tarafndan oluturulan 2.Lig ve 3.Lig karmalarna Diyarbakrdan futbolcu alnmamas eletiri konusu olmutu.

Budaknn Amedspor ve Diyarbekirsporda yldz parlayan baz isimleri önerdii ancak milli takm kurmaylarnn genelde 1994 ve üstü doumlular tercih ettii için bu ya kriterine uymayan bu futbolcular seçmedii kaydedildi. Ancak Budaknn giriimleri ve ya kriterine uygun olmas nedeniyle Diyarbekirsporlu Feyzullah ahin Güne son anda 3.Lig karmasna dahil edildi.Budaknn görev yapt dönemde bölgeden çok sayda genç futbolcu milli takmlara ve karmalara seçildi.Kaynak: Budakn bastrd,karmaya alnd.

Ana Sayfaya Git