Bülent Uygun: Gurur duyulan bir Denizlispor izleteceğiz

Süper Lig'de 8 maçtır galibiyete hasret kalınca düşme korkusu hissetmeye başlayan Yukatel Denizlispor'un yeni teknik patronu Bülent Uygun, "Oyun felsefesiyle, duruşuyla, kazanma azmiyle, sahadaki mücadelesiyle gurur duyulan bir Denizlispor izleteceğiz" dedi.

Haberler 28.02.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Takmyla ilk maçna 2-0 kaybedilen Kasmpaa deplasmannda çkan Uygun, bu hafta Yeni Malatyaspor karsnda önemli bir 90 dakika oynayacaklarn belirtip, seyircilerinin önünde kazanarak çka geçmek istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, Haluk Ulusoy Tesislerindeki antrenman öncesi basn mensuplarnn sorularn yantlad.

yi bir takma kar mücadele edeceklerini kaydeden Uygun, Seyircimizin desteiyle birlikte içimizde yeniden bir Denizlispor ak yanstan, oyun felsefesiyle, duruuyla, kazanma azmiyle, sahadaki mücadelesiyle gurur duyulan bir Denizlispor izleteceiz. Kazanmak istiyoruz çünkü 8 haftadan beri yaanan sendrom takm üzerinde büyük bir etki yaratt. Oluan bu durum sonucunda bazen seyircimizle aramzda kopukluklar olutu. Bunlar bir an önce düzeltmek için Malatya maçn çk maç olarak görüyoruz. Kazanmaktan baka bir ey düünmüyoruz. unu çok rahatlkla söyleyebilirim ki gurur duyacaklar sahada savaan ve çok iyi bir performans sergileyen bir Denizlispor izleteceiz dedi.

Uygun, göreve gelmeden önce takmda yaanan sakatlklarn, baz oyunculardaki performans düüklüünün ve seyirciyle takm arasnda yaanan problemlerin iç sahada kazanma problemi oluturduunu ifade etti. Taraftarlarn da desteiyle Denizlisporu eski günlerine döndürmek istediklerini vurgulayan Uygun, Biz gelmeden yaanan kaos ister istemez futbolcular da ypratm. imdi çok eyi deitirmeye çalyoruz. Hem oyun mantalitesini hem de kazanma düüncesini futbolculara alyoruz. Formann hakkn verecek herkes ya ya da geçmii deil gelecekteki baaracaklaryla birlikte Denizlispor formasn yukarlara tayacak bir mücadele vereceiz diye konutu.

YILDIZ FUTBOLCULARIN DA DNLENMEYE HTYACI OLUR

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rodallegann formsuzluuna ilikin yöneltilen soruya, Bu hafta baz sürprizlerimiz olacak eklinde cevap verip yldz futbolcuyu kulübeye çekeceinin sinyalini verdi. Bire bir oyuncularmzla psikolojik görümeler yapyoruz diyen Uygun, Onlarn üzerindeki basky kaldrmak adna bunlar yapyoruz. Bunlarn sonucunda karln alacamz düünüyorum. Bazen yldz futbolcularn da dinlenmeye verilen yükün arlndan dolay kendini dinlemeye ihtiyac olur. Yaadklar kaosu ortadan kaldrmak için deiiklikler yapmak gerekir. Rodallega çok kaliteli ve çok üst seviyede bir futbolcu. çok eyi baaracaktr. Biraz zamana, biraz sevgiye, biraz destee ihtiyaç var. O profesyonel bir futbolcu ifadelerini kulland.

REVZYON SNYAL

Ligin kalan ksmnda kadroda deiiklikler yapabileceini aktaran Bülent Uygun, 3-4 futbolcumuzun sakatl var. Bu zaten bir nevi rotasyon oluyor. Her maçn taktik ve sistemi farkl olacak. Rakip analizine göre kadronun yapsn oluturacaz. Ben 14-15 yandaki çocuu da oynatabiliyorum. çünkü oynatmay seviyorum. çünkü onlara güvenmeliyiz ki karlnda onlar da bize istediklerimizi versin. Bu da bizim takmda birçok deiikliin oynama anslar olmayanlarn oynayaca bir yap olacann göstergesidir ifadelerini kulland.

ASKER SELAMI VERD

Açklamalarnn ardndan basn mensuplaryla sohbet eden Bülent Uygun antrenmana çkmadan önce objektiflere poz verdi. Futbolculuu döneminde att gollerin ardndan asker selam vermesiyle tannan Uygun, antrenman öncesinde asker selam verip çalmalara balad.

SEDAT AHNTÜRK: 3 PUANA ULAMAK STYORUZ

Denizlisporlu futbolcu Sedat ahintürk, BtcTurk Yeni Malatyaspor maçyla galibiyet hasretine son vermek istediklerini vurgulad. Sedat, u an herkes bu maçn öneminin farknda. Bizim için önemli bir maç olduunu biliyoruz. Evimizde taraftarmz mutlu etmek istiyoruz. Malatyaspor maçnda varmz youmuzu ortaya koyarak 3 puana ulamak istiyoruz. Böylece biraz nefes almak istiyoruz. Süreç artk ligde daralyor. 11 maç kald. nallah bu hafta 3 puan alarak taraftarmza hediye etmek istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git