Burak Yılmaz transferiyle ilgili açıklama geldi! Burak gidiyor mu?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, West Ham United’ten gelen teklifi değerlendirmek istediğini ve kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.

Haberler 19.08.2015 - 20:16 Son Güncelleme : 19.08.2015 - 20:16

Burak Yılmaz, Galatasaraydan ayrılmak istediğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti. Golcü oyuncu bugün Floryada menajerleri ile birlikte Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbekin kardeşi Mehmet Özbek ile 2 saat süren bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Burak Yılmaz, kulübüyle ilgili hiçbir sorunu olmadığını, Galatasarayda olmaktan son derece gurur duyduğunu ancak Premier Ligde oynama şansını tepmek istemediğini iletti. Burak Yılmaz 30 yaşına yaklaştığını ve İngilterede oynamak için West Hamın teklifinin son şansı olabileceğini de Mehmet Özbeke söyledi.

Mehmet Özbek ise golcü oyuncunun bu isteğine karşılık Sen bizim için çok önemli bir oyuncusun. Bu kulübün efsaneleri arasına gireceksin, artık bizim evladımızsın ve seni bırakmayı asla düşünemeyiz. Bundan sonra da en ufak sorunun olduğunda da çözmek için ben yanında olacağım. Galatasarayda kal ve Şampiyonlar Liginde gollerine devam et diye konuştu.

Karşılıklı süren uzun diyalog sonucu Mehmet Özbek, Burakı sarı kırmızılı kulüpte kalmaya ikna etti. Ancak West Hamın Burak Yılmaza ilgisi sürdüğü ve sarı kırmızılı kulübe yaptığı 5 milyon Euroluk bonservis teklifini artıracağı öğrenildi.

İNGİLİZ MEDYASI BURAK YILMAZ İLE WEST HAMIN ANLAŞTIĞINI DUYURDU

İngiliz basını iki gün önceye kadar West Ham, Burak Yılmaz transferinden vazgeçti haberleri yaparken bugün itibari ile bazı İngiliz gazeteleri çark etti ve Galatasarayın yıldız futbolcusu Burak Yılmazın önümüzdeki hafta West Hama transferinin noktalanacağına, kesin olduğuna iddia edildi.

West Ham ile Burak Yılmaz arasında anlaşmanın sağlandığını ilk haber yerel İngiliz gazetelerinden Brentwood Gazette, West Ham Galatasaraylı Burak Yılmaz ile anlaştı başlıklı haberinde, West Hamın bu hafta transferi bitirmeye hazır olduğunu bildirdi.

Galatasarayda 34 maçta 18 gol atan Burak Yılmazın Premier Lige gelmeye çok istekli olduğuna değinen Brentwood Gazette, 6.4 milyon sterlinlik anlaşmanın, tüm meslek hayatını Türkiyede geçiren Galatasaraylı futbolcuyu Türkiyeden Doğu Londraya getirebileceğini vurguladı. Kontratında 4 yılı olmasına rağmen West Hamın transferden umutlu olduğu kaydedildi. Geçen yıl Slaven Bilicin çalıştırdığı Beşiktaşa gol atan Galatasaraylı futbolcu için verilecek paranın henüz saptanmadığı öğrenildi. 6.4 milyon sterlinlik anlaşmada özel koşullarda anlaşma sağlandığı bildirildi. 87 maçta 57 gol atan 30 yaşındaki Burak Yılmaz ile ilgili olarak West Hamın Galatasaray ile bonservis ücreti konusunda anlaşması gerekiyor West Hamın Teknik Direktörü Slaven Bilicin takımının forvetini kuvvetlendirmeye öncelik verdiği vurgulandı.

Kaynak: İHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır