Büyükşehir hentbol takımı doludizgin

İlk kez 2.Lig’de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, oynadığı 3 maçı kazandı ve F Grubu’nda zirvede yer alıyor.

Haberler 22.11.2023 - 18:19 Son Güncelleme : 22.11.2023 - 18:19

Eski milli hentbolcu olan teknik sorumlu Hatice Şaşma, hedeflerinin önce Play-Offa ve daha sonra 1.Lige yükselmek olduğunu söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, ilk kez mücadele ettiği 2.Ligde başarıdan başarıya koşuyor. F Grubunda mücadele eden Diyarbakır temsilcisi, 4 takımlı grupta ilk 3 maçını kazanarak zirveye yerleşti. Geçen hafta deplasmanda Van Büyükşehir Belediyesporu 38-17 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor, bu hafta da yine deplasmanda Van Özerdensporla karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yeni bir yapılanmayla güçlü bir kadro kurduklarını belirten takımın teknik sorumlusu Hatice Şaşma, önce Play-Offa ve ardında da 1.Lige çıkmak istediklerini söyledi.

GÜZEL İMKNLARA SAHİBİZ

Şaşma, Diyarbakırın ismini uzun yıllar sonra 1.Lige taşımak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Güzel imknlarımız var. Bu imknları sağlayan Vali Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah çiftçiye teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday, Spor Şube Müdürü Bilal Şen ve yöneticimiz Süleyman Arpa her konuda yanımızda. Onlara da minnettarız. Takım olarak iyi gidiyoruz. Önce Play-Offa kalıp ardında da 1.Lige yükselmek için kararlıyız. dedi.

Haber: İsa İPEK

Ana Sayfaya Git