Büyükşehir hentbol takımı doludizgin

İlk kez 2.Lig’de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, oynadığı 3 maçı kazandı ve F Grubu’nda zirvede yer alıyor.

Büyükşehir hentbol takımı doludizgin

Eski milli hentbolcu olan teknik sorumlu Hatice Şaşma, hedeflerinin önce Play-Off’a ve daha sonra 1.Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, ilk kez mücadele ettiği 2.Lig’de başarıdan başarıya koşuyor. F Grubu’nda mücadele eden Diyarbakır temsilcisi, 4 takımlı grupta ilk 3 maçını kazanarak zirveye yerleşti. Geçen hafta deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’u 38-17 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor, bu hafta da yine deplasmanda Van Özerdenspor’la karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeni bir yapılanmayla güçlü bir kadro kurduklarını belirten takımın teknik sorumlusu Hatice Şaşma, önce Play-Off’a ve ardında da 1.Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.

GÜZEL İMKÂNLARA SAHİBİZ

Şaşma, ”Diyarbakır’ın ismini uzun yıllar sonra 1.Lig’e taşımak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Güzel imkânlarımız var. Bu imkânları sağlayan Vali Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday, Spor Şube Müdürü Bilal Şen ve yöneticimiz Süleyman Arpa her konuda yanımızda. Onlara da minnettarız. Takım olarak iyi gidiyoruz. Önce Play-Off’a kalıp ardında da 1.Lig’e yükselmek için kararlıyız.” dedi.

Haber: İsa İPEK

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler