Chedjou'dan Galatasaray'ı kahreden haber!

Dün akşamki Galatasaray Torku Konyaspor maçında sakatlanarak yerini Hakan Balta’ya bırakan Aurelien Chedjou’dan kötü haber geldi. Chedjou’nun sol üst adelesinde zorlanma, ödem ve kanamanın tespit edildiği öğrenilirken futbolcunun Mersin İdmanyurdu maçına yetişme ihtimalinin ise zor olduğu öğrenildi.

Haberler 09.05.2015 - 16:19 Son Güncelleme : 09.05.2015 - 16:19

Spor Toto Süper Ligin 31inci haftasında 12 Mayıs Salı günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Galatasarayda, dün akşamki Torku Konyaspor maçında sakatlanan Aurelien Chedjounun sol üst adale grubunda orta derecede zorlanma, ödem ve kanama tespit edildi.

AAnın haberine göre; Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Torku Konyaspor karşılaşmasına ilk 11de başlayan oyuncuların yenileme çalışmaları yaptıkları, diğer futbolcuların ise dar alanda çift kale maç oynadıkları bildirildi.

Torku Konyaspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Aurelien Chedjounun MRının çekildiği duyurulurken, oyuncunun sol üst adale grubunda orta derecede zorlanma, ödem ve kanama tespit edildiği, tedaviye başlandığı açıklandı.

Ayrıca, tedavisi süren Hamit Altıntopun ise salonda ve sahada takımdan ayrı özel bir program eşliğinde çalıştığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git