Görüş Bildir

Chedjou'dan Galatasaray'ı kahreden haber!

Dün akşamki Galatasaray Torku Konyaspor maçında sakatlanarak yerini Hakan Balta’ya bırakan Aurelien Chedjou’dan kötü haber geldi. Chedjou’nun sol üst adelesinde zorlanma, ödem ve kanamanın tespit edildiği öğrenilirken futbolcunun Mersin İdmanyurdu maçına yetişme ihtimalinin ise zor olduğu öğrenildi.

Chedjou'dan Galatasaray'ı kahreden haber!

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında 12 Mayıs Salı günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da, dün akşamki Torku Konyaspor maçında sakatlanan Aurelien Chedjou'nun sol üst adale grubunda orta derecede zorlanma, ödem ve kanama tespit edildi.

AA’nın haberine göre; Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Torku Konyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan oyuncuların yenileme çalışmaları yaptıkları, diğer futbolcuların ise dar alanda çift kale maç oynadıkları bildirildi.

Torku Konyaspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Aurelien Chedjou'nun MR'ının çekildiği duyurulurken, oyuncunun sol üst adale grubunda orta derecede zorlanma, ödem ve kanama tespit edildiği, tedaviye başlandığı açıklandı.

Ayrıca, tedavisi süren Hamit Altıntop'un ise salonda ve sahada takımdan ayrı özel bir program eşliğinde çalıştığı belirtildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi