Cizrespor teknik direktör Fethi Çokkeser ile anlaştı

Spor Toto 3 Lige şampiyonluk mücadelesi ile başlayan ve şansız puanlar kaybeden Cizrespor’da teknik direktörlüğe Fethi Çokkeser getirildi.

Haberler 31.12.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çokkeserden önce teknik direktörlük görevine getirilen Abdulkerim Koçun ise yardmc antrenör olarak takmda görev yapaca belirtildi. Bir yl aradan sonra tekrardan Cizrespor camiasnda görev almann kendisini mutlu ettiini ifade eden Teknik Direktör Fethi çokkeser, Cizresporun son maçn türbinden izleme frsat buldum. Takmn geldii uanki nokta ve oyuncu gurubunu eletirmekten öte neler yaptn ve hangi srada olduunu zaten biliyoruz. Eletirmek deil artk neler yapabiliriz ona bakacaz. Bunun içinde devre aras bizim için büyük bir ans. Devre arasnda yapacamz çalmalarda takm olgusundaki eksiklikleri, hem takm defansn hem hücum aksiyonlarndaki eksikliklerimizi biran önce gidermek zorundayz dedi.

TEKNK DREKTÖR

Kulüp 2. Bakan Maruf Sefinç ise, alnan baarsz sonuçlar nedeniyle teknik direktör deiikliine gittiklerini belirterek, Tecrübeli teknik adam Fethi çokkeser ile anlatk. Bundan ksa bir süre önce göreve getirdiimiz Abdulkerim Koç hocamzda takmda yardmc antrenör olarak görev yapmaya devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git