Çüngüşlü atletler umut verdi

Atletizm Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Atletizmi Geliştirme projesinin final etabında Çüngüşlü sporcular, ortaya kodlukları performansla gelecek için umut verdi.

Haberler 10.03.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Seyrantepe Spor Tesislerinin kros parkurunda gerçekleen müsabakalara 24 sporcu ile katlm gösteren çüngülü atletler, ortaya koyduklar performansla gelecek için umut verdi.

çüngü lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Güzel, çok zorlu geçen final müsabakalarnda çüngülü sporcularn iyi mücadele ettiini söyledi.

Güzel, 1500 ve 2000 metre kategorilerinde gerçekleen yarmalarda baz sporcularn çok yetenekli olduklarn gördüklerini belirtti.

Güzel, öyle dedi:

Baz sporcularmz kendilerinden çok fazla deneyimli olan atletleri geride braktlar. Madalya almaya kadar yaklatlar. Ortaya konulan bu performans bizleri gelecek için umutlandrmtr. Artk bu spora ve sporculara çok daha fazla ilgi göstereceiz..

Aydn, kendilerine büyük destek veren ve her zaman yanlarnda olan çüngü Kaymakam Alper çifçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Engin Yalçn, fedakar öretmenler Tuba Koç, eyda Özlem Krteke, Dilek Gül ve Gülser Kazg teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git