Görüş Bildir

Çüngüşlü atletler umut verdi

Atletizm Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Atletizmi Geliştirme projesinin final etabında Çüngüşlü sporcular, ortaya kodlukları performansla gelecek için umut verdi.

Çüngüşlü atletler umut verdi

Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesislerinin kros parkurunda gerçekleşen müsabakalara 24 sporcu ile katılım gösteren Çüngüşlü atletler, ortaya koydukları performansla gelecek için umut verdi.

Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Güzel, çok zorlu geçen final müsabakalarında Çüngüşlü sporcuların iyi mücadele ettiğini söyledi.

Güzel, 1500 ve 2000 metre kategorilerinde gerçekleşen yarışmalarda bazı sporcuların çok yetenekli olduklarını gördüklerini belirtti.

Güzel, şöyle dedi:

“Bazı sporcularımız kendilerinden çok fazla deneyimli olan atletleri geride bıraktılar. Madalya almaya kadar yaklaştılar. Ortaya konulan bu performans bizleri gelecek için umutlandırmıştır. Artık bu spora ve sporculara çok daha fazla ilgi göstereceğiz..”

Aydın, kendilerine büyük destek veren ve her zaman yanlarında olan Çüngüş Kaymakamı Alper Çifçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Yalçın, fedakar öğretmenler Tuğba Koç, Şeyda Özlem Kırteke, Dilek Gül ve Gülser Kazgı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi