Dış transferde iki imza atıldı

Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler dış transferde Gümüşhanespor’dan Cumhur Yılmaztürk ve Menemen Belediyespor’da Mazlum Demir'le anlaştı. İki futbolcu da ikişer yıllığına imza attı.

Haberler 17.06.2017 - 04:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki gün yaplan görümelerin sonuçlanmas üzerine Amed Sportif Faaliyetler, Gümühanespordan Cumhur Ylmaztürk ve Menemen Belediyesporda Mazlum Demirle ikier yllk sözleme için imza töreni düzenledi.

AMEDSPOR çATISINDA BULUNMAK

Yeil-Krmzl ekibe dahil olan Cumhur Ylmaztürk, Amed Sportif Faaliyetlerin çats altnda bulunmaktan memnun olduunu belirterek, Yeni kulübümde ampiyonluk yaamak istiyorum. Bunun için buraya geldim. Amedspor ampiyon yapmak için mücadele edeceim dedi.

26 yandaki Mazlum Demir ise son 8 yldr Menemen Belediyesporda forma giyen 26 yandaki Mezlum Demir, Abdullah çetine alternatif olarak takma takviye edildi. Demir, sabek mevkisinde görev yapacak.

STEMYE TEKLFLER

Öte yandan, Yeil krmzl beyazl forma altnda çok önemli maçlar çkaran ve kritik gollere imza atan Mehmet Sddk stemiye PTT 1. Lig takmlar bata olmak üzere birçok kulüpten transfer tekli gelmeye balad. Manisaspor, Nazilli Belediyespor, Adana Demirspor, Zonguldak Kömürspor ve Büyükehir Belediyesi Erzurumsporun aralarnda bulunduu takmlardan gelen teklifleri bekleten stemiye, Amedsporla henüz sözlemesini yenilemedii örenildi. Maddi konularda yönetimin adm atmasn bekleyen Sddkn önümüzdeki haftadan itibaren teklifleri deerlendirmeye alabilecei söylendi.

Ana Sayfaya Git