DBB Yaz Spor Okulları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik spor ve eğitim amaçlı düzenlediği Yaz Spor Okulları 7 bin 180 kişiyle başladı.

Haberler 10.07.2019 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi (DBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn yaz tatilinde çocuklarn vakitlerini verimli deerlendirmelerine, fiziksel ve sosyal geliimlerine katk sunmak amacyla düzenledii Yaz Spor Okullar 7 bin 180 çocuun katlmyla balad. 8 hafta sürecek olan kurslarda çocuklar futbol, basketbol, voleybol, yüzme, satranç, kort tenisi, karate, masa tenisi, jimnastik, bilim ve teknoloji, akl ve zek oyunlar, yazarlk ve yaratclk, elenceli matematik, hzl okuma, gezi faaliyetleriyle müzik balklarnda eitim alacak.

Yaz Spor Okullarnda eitim kurslar Bilgi Evi ve Sümerpark Ortak Yaam Alannda, spor kurslar ise Talaytepe Kapal Spor Sahas, Sümerpark Ortak Yaam Alan, 500 Evler Tesisleri ile Seyrantepe Yüzme Havuzunda gerçekleecek.

Yaz Spor Okullarnn 9 farkl spor branna bavuran çocuklara spor malzemeleri ücretsiz datlrken, spor tesislerine ulamlar da Büyükehir Belediyesi tarafndan karlanacak. 16 branta 7 farkl meknda gerçekletirilecek spor ve eitim kurslarnda alannda uzman 40 eitmen görev alyor.

Ana Sayfaya Git